Contact
0733 602 971

E-mail

office@memodentalcare.ro

Contactează-ne

+40 733 602 971

TBI este alături de tine!

Stomatologie

Ce este Stomatologia?

Stomatologia este ramura sau specialitatea care se ocupa cu profilaxia, diagnosticarea si tratarea afectiunilor de la nivelul cavitatii bucale (dinti, gingii, limba). Primele evidente istorice ale unor tratamente de tip stomatologic ne intorc in mileniul 7 inainte de Hristos, in India Antica. Se pare ca pe atunci se utilizau niste burghie primitive cu ajutorul carora se curatau cariile dentare. Multa vreme, si Egiptenii au fost cunoscuti pentru priceperea lor in acest domeniu, si pentru tehnicile de consolidare a danturii cu sarmulite din aur.

Cum decurge Consultația?

In cazul in care te-ai intrebat pana acum ce se intampla in timpul unui consult stomatologic de rutina, dar si de ce este recomandat, vom incerca sa iti raspundem cat mai concret, astfel incat sa stii care sunt avantajele acestuia.

Desi foarte multe persoane merg anual la dentist pentru un consult stomatologic de rutina, foarte putine dintre ele stiu care e de fapt importanta acestei rutine sau ce se intampla de fapt. Mai mult decat atat, multe persoane au o teama cand vine vorba de controlul stomatologic, iar aceasta poate fi generata de aparatele si ustensilele pe care le foloseste medicul sau chiar de procedurile care sunt efectuate.

Contactează-ne!

Sună-ne la numărul de telefon de mai jos, pentru a ne solicita mai multe informații.

Formular Programare